Friday, March 25, 2011

Tore hommik :) Minut peale ärkamist (voodist väljumise otsust) helises mobiil - emake. Saan mingi juhtme, mille abil on võimalik netipulgake parema leviga kohta positsioneerida. Kirjandiga tegelesin, jisho.org´i avastasin ja külmetan külmetan ja varsti liikuma, et olla üks vähestest*, kes vahenädalal Sm loengusse kohale ilmuvad. School is such a fun place.

~~~

Käidud, tuldud - seitse vaprat said korra kokku, mõtlesid ja lendasid laiali. Viidi Solarisse, räägiti seal varsti toimuvast animefestivalist ja nii ma selle kohta uurima hakkasingi (sh ürituse korrektne nimetus)... Tulemus on http://www.baka.ee/ leidmine ja kihk kirjutada - mu lemmikanimetest ehk neist, mida vaadanud olen ja millel ülevaated puuduvad, va üks eriti kuroi . Ahvatlus. Kaks ............ parimat-mõnusamat asja mo jaoks said kokku... lõpuks ometi :D (meenub Sõnn ja luuletaja :D) La la la :) Galley La ;) Happy me

~~ >< I LOVE ! Koizora!


ehk mulle näidati esimesena filmi :P :D Me happy, me sleepy.


Nii, Õnnelik läheb nüüd tuttu. Õnne Teile Kõigile! Much luv too! :D

~~enne und ...

kes läheb homme MÄRZi animet vaatama! ehk pole küsimustki :D Facebookis, mida sulgeda tahtsin, olid paar punast numbrikest ilmunud ;)

~~
Koizora kollaažis on kasutatud otsingsõnaga Koizora leitud pilte

3 comments:

About Me Seen and Unseen